Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Winnaar European Excellence Award 2022

Met een campagne die een taboe doorbreekt
Asterisk

'De dood. Praat erover. Niet eroverheen.'

Op vrijdag 9 december 2022 vond de uitreiking van de European Excellence Awards 2022 plaats. Bex* won de prijs in de categorie Benelux & France met de PR-campagne van SIRE ‘De dood. Praat erover. Niet eroverheen.’ 

Jhorna Erkens en Yvette de Jager
European Excellence Award 2022

Taboe doorbreken

Jhorna Erkens, algemeen directeur Bex*: “Wij zijn trots! De European Excellence Award is een mooie beloning voor de indrukwekkende resultaten en de behaalde zichtbaarheid in de media. Geweldig dat we met deze PR-campagne hebben bijgedragen aan het doel van SIRE, het gesprek over de dood op gang brengen en het taboe doorbreken.”

SIRE startte afgelopen februari een campagne om mensen te stimuleren meer over de dood te praten. Van de Nederlanders gaf 54% destijds aan niet genoeg te hebben gesproken over de dood met iemand die er nu niet meer is. Hierdoor hebben ze niet goed afscheid kunnen nemen en hebben ze er nu spijt van. Het verdriet is hierdoor groter en het bemoeilijkt de rouw. Erover praten verbetert de kwaliteit van leven. 

Winnaar European Excellence Award
Meer weten?
Meer weten?

Wil je meer weten over een bepaalde case of communicatievraagstuk? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)