Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Trotse partner van het Communicatie­Congres

Jubileumeditie: De Wereld van Communicatie
Asterisk

Bex*ers vinden het belangrijk om kennis op het gebied van communicatie te delen. Daarom zijn wij trotse partner van het CommunicatieCongres. Op dinsdag 16 mei vindt de nieuwe editie van dit congres plaats. En dit jaar is er iets te vieren, want het CommunicatieCongres bestaat vijftien jaar! Het motto van deze jubileumeditie is: De Wereld van Communicatie. 

We leven in een turbulente wereld die continu in beweging is. Daarin heb je als communicatieprofessional een onmisbare rol. Of het thema nu duurzaamheid is, klimaat, het asielzoekersbeleid in jouw gemeente of diversiteit en inclusie, als communicatieprofessional is het je taak na te denken over hoe je de boodschap het best kunt overbrengen op de doelgroep. En dat is met alle ontwikkelingen en meewegende factoren niet altijd even makkelijk. Dus geven we je tijdens deze jubileumeditie graag veel inspiratie voor hoe je je kunt bewegen in de wereld van communicatie. Welke lessen kunnen we leren van de afgelopen jaren? Maar nog belangrijker: Welke kansen moet je nu pakken om hier in de toekomst profijt van te hebben? Welke koers vaar je? Hoe blijf je als communicatieprofessional vooroplopen? En welke tools kun je daarvoor inzetten? 

Zien we jou op dinsdag 16 mei bij het CommunicatieCongres?

Komt dit van het MT of is erover nagedacht?
Ben jij op zoek naar tips om een verandering in je organisatie wel tot een succes te maken? Kom dan naar het CommunicatieCongres op 16 mei. Collega Anke van Gogh spreekt daar over verandermoeheid. In haar verdiepingssessie: ‘Komt dit van het MT of is erover nagedacht?’ leer je hoe je weerstand omzet naar veranderversnellers. Wees er snel bij en bestel je tickets via onderstaande button. Voor de vroegboekers loopt er een mooie early-bird actie!


Meer weten over Anke?
Anke is een ervaren communicatieprofessional op tactisch en strategisch niveau, op het snijvlak tussen communicatie en organisatieontwikkeling. Met haar interesse in wat mensen drijft en haar vermogen om zich in anderen te verplaatsen, helpt Anke organisaties succesvol te versnellen in verandertrajecten. Bij Bex* is ze verantwoordelijk voor het team Veranderen en Cultuur. Het team adviseerde in de afgelopen 36 jaar bij talloze complexe veranderingen voor een breed scala aan opdrachtgevers.

Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)