Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Oprichter Noud Bex gaat met pensioen

Hij treedt toe tot de Raad van Advies samen met Ine Frings en Eric van Schagen
Asterisk

Eindhoven, 21 december 2022 - Noud Bex (60), oprichter en naamgever van ons bureau, gaat per 1 januari met pensioen. Eerder dit jaar droeg hij zijn aandelen over aan Jhorna Erkens, die al enige tijd algemeen directeur is. In nauw onderling overleg hebben Noud en Jhorna samen besloten dat dit een natuurlijk moment is om afscheid te nemen van het bureau dat hij 36 jaar geleden oprichtte.

Noud Bex heeft niet alleen heel veel betekend voor ons bureau en onze opdrachtgevers, maar vooral ook voor het hele communicatievak. Als topspecialist in crisiscommunicatie heeft hij in alle jaren opdrachtgevers bijgestaan op hele spannende momenten. Keer op keer slaagde hij erin om snel rust en overzicht terug te brengen, waardoor hij het vertrouwen genoot van vele bestuursvoorzitters, directeuren en Raden van Toezicht/Commissarissen. De ervaring die hij daarin heeft opgedaan, heeft hij altijd gedeeld met jonge vakgenoten, bijvoorbeeld als gastdocent bij Van der Hilst of aan de Universiteit Wageningen.

Noud over zijn afscheid: “Ik heb 36 fantastische jaren mogen meemaken, die veel van me vroegen, maar me nog veel meer hebben gebracht. Daar kijk ik met veel voldoening en trots op terug. Bex* is een bijzonder bureau en het doet me deugd dat het in goede handen is. Mijn pensioen betekent niet helemaal een afscheid. Als lid van de Raad van Advies van Bex* blijf ik het bureau van dichtbij volgen. Ik dank alle (oud-)collega’s, opdrachtgevers, leveranciers en vakgenoten voor een prachtige reis en koester veel mooie ontmoetingen en verhalen. Ik blijf toezichthouder bij Rabobank en Villa Pardoes en wie weet wat er nog meer op mijn pad komt.”

Jhorna: “Wij gaan de kennis en ervaring van Noud missen. Het is heel fijn dat hij als lid van de Raad van Advies ons bij blijft staan met zijn wijsheid en goede adviezen. Noud laat een prachtig bureau achter met een sterke reputatie in de Nederlandse markt. Namens alle collega’s bedank ik Noud voor alles wat hij voor het bureau heeft gedaan.”

Afscheid Noud
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)