Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Noud Bex blikt terug op 38 jaar communicatie

Basiswaarden herontdekken
Asterisk

In het C, communicatiemagazine van Nederland, heeft Sander Grip een vraaggesprek met naamgever van ons bureau Noud Bex: de afdronk van 38 jaar communicatie. Het vraaggesprek vond plaats in de gelagkamer van Abdij Onze Lieve Vrouw van Koningshoeven, waar het trappistenbier La Trappe wordt gebrouwen. Noud kreeg toen hij dertig jaar bij Bex* werkte de opleiding tot bierdeskundige (zytholoog) cadeau.

“Richt je op continu verbeteren, dan is er nog een hele weg te gaan”, zegt Noud Bex. “De grootste winst kunnen we behalen door nauwere samenwerking met vakken als antropologie, sociologie en psychologie. Samen kunnen we mensen doorgronden als het gaat om de overtuigingen en de emoties achter menselijk handelen.”

“We moeten de komende jaren een aantal basiswaarden herontdekken. Werkelijk waardevrij luisteren, goed kunnen schrijven, écht verbinding maken. Dat is harder nodig dan ooit. Technologische vooruitgang gaat geen antwoord geven op de polarisatie in de samenleving.”

Bladzijde 1
Bladzijde 2
Bladzijde 3
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)