Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Onze toekomstige vakgenoten

Maak kennis met Ruben van Aalst, Keya Smidt en Sanne Baars
Asterisk

Maak kennis met onze toekomstige vakgenoten

Bij Bex* vinden wij het altijd leuk om met toekomstig communicatietalent te werken, omdat zij met hun frisse blik het verschil kunnen maken. Deze periode hebben we niet één, maar drie afstudeerders: Ruben van Aalst, Keya Smidt en Sanne Baars. Wij stellen ze graag aan jullie voor!

  • Ruben (23) studeert Bedrijfskunde aan Avans Hogeschool in Den Bosch. Binnen Bex* houdt hij zich bezig met de introductie van een nieuw managementinformatiesysteem. Dat begint bij gedegen onderzoek en eindigt bij de invoering en evaluatie van het systeem. Als bedrijfskundestudent leerde Ruben om vanuit een helikopterview naar organisaties te kijken en te zien waar je verbindingen kunt maken tussen mensen en afdelingen. Hij is ervan overtuigd dat de kracht van organisaties ligt bij de mensen. Door hen te laten excelleren in waarin zij goed zijn en van elkaar te leren, behaal je als organisatie successen.
     
  • Keya (21) studeert Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Via Bex* voert ze een afstudeeropdracht uit voor GLOW. Daarnaast ondersteunt ze op interne projecten, zoals de nieuwe website en het jubileummagazine over 35 jaar Bex*. De diversiteit bij een communicatiebureau bevalt haar tot nu toe goed. Gedurende haar afstudeerjaar hoopt ze verder te ontdekken welke richting ze na haar studie op wil. Keya is overigens een vertrouwd gezicht binnen Bex*, aangezien ze ons vaker ondersteunt bij projecten en receptiewerkzaamheden.
     
  • Sanne (21) studeert ook Communicatie aan Fontys Hogeschool in Eindhoven. Via Bex* voert ze een afstudeeropdracht uit voor GLOW. De interesse van Sanne ligt bij de organisatie van en de communicatie rondom evenementen. Een opdracht voor één van de grootste lichtkunstfestivals van Nederland sluit daarbij natuurlijk perfect aan. Samen met Keya ging ze aan de slag om de pers meer te betrekken bij en te laten schrijven over GLOW. Ze maakten samen de persmap, de perslijst en schreven mee aan diverse persberichten. Met de opgedane ervaringen zetten ze hun onderzoek voort om erachter te komen hoe GLOW de pers blijvend kan betrekken. Hiermee leggen ze de basis voor de PR-strategie voor de komende jaren.
Foto afstudeerders
Wil jij ook bij ons afstuderen of stage lopen?
Wil jij ook bij ons afstuderen of stage lopen?

Neem dan contact met ons op!

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)