Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Serge van Rooij
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Serge van Rooij: enthousiaste, mensgerichte trainer

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben senior trainer/adviseur en teamleider van de trainers van de Bex*impact academy. Het mooie aan mijn werk? Ik stap elke dag in een andere wereld. De ene dag train ik boegbeelden van de politie. De dag erna start ik met een leiderschapsprogramma voor het MT van een farmaceutisch bedrijf dat meer persoonlijke impact wil maken. En op dag drie bereid ik een wethouder voor op een belangrijk interview. Daarnaast ben ik verantwoordelijk voor new business en bedenk ik samen met mijn team én opdrachtgevers nieuwe trainingen en workshops. Die afwisseling maakt dat ik al ruim twintig jaar bij Bex* op mijn plek ben.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

"We hebben een eigen leiderschapsprogramma ontwikkeld dat helemaal in het teken staat van leiderschapscommunicatie. De eerste keer dat we dit programma mochten uitvoeren bij een van onze opdrachtgevers was op een leuke manier spannend. Als je dan na maanden ontwikkelen op papier ziet dat het programma in de praktijk werkt en zelfs de verwachtingen van de opdrachtgever overtreft, dan kan mijn dag niet meer stuk!”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Ik kan enorm aan mezelf twijfelen. Daarom daag ik mezelf uit op vlakken waarvan ik in eerste instantie van denk: kan ik dat wel? Zo schreef ik een boek over presenteren, ontwikkelde ik met mijn team een leiderschapsprogramma, ging ik internationale groepen trainen en zat ik twee jaar in de directie van Bex*. Dat laatste was uiteindelijk geen goede keuze voor mij, maar ook dat bracht me veel persoonlijke groei.”

Mijn missie is om leiders en andere professionals te helpen gezien en gehoord te worden. Hierdoor communiceren ze met zelfvertrouwen en met impact op de momenten die er echt toe doen. Met als ultieme doel dat ze daardoor hun visie en plannen waarmaken.

Serge van Rooij
Meer weten?
Meer weten?

Wil je weten wat ons team voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)