Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Mirte Verwer
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Mirte Verwer: avontuurlijke ontdekker

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben trainee bij team Reputatiemanagement. Vorig jaar studeerde ik af aan Fontys Hogeschool voor Economie en Communicatie in Eindhoven. Na het behalen van mijn diploma begon ik aan een groot avontuur: ik pakte mijn backpack en vloog naar Nieuw-Zeeland. Mijn droom achterna. Ik wilde alleen reizen en nieuwe ervaringen opdoen. Sinds 1 mei werk ik bij Bex*. Als trainee krijg ik hier alle ruimte om het bureauleven te leren kennen, mezelf te ontwikkelen en te ontdekken waar mijn kracht ligt als communicatieadviseur.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“In mijn derde week mocht ik al aanhaken bij een pitch voor Essent. Voor mij was dat de eerste pitch in mijn leven en ik werd meteen in het diepe gegooid. Ik vond het stiekem best spannend, maar ik dacht ook: ‘Kom maar op!’. Het team betrok me bij alle procesonderdelen. Daardoor leerde ik heel veel in korte tijd. Als kers op de taart koos Essent ons als bureau om mee samen te werken.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Als trainee is alles mogelijk. Het is net een snoepwinkel. Tenminste… als je initiatief toont en werk naar je toetrekt. Dat vraagt lef. Soms stel ik brutaal de vraag of ik kan aansluiten bij een project. En als ik iets nooit heb gedaan, wacht ik niet af. Ik probeer het altijd. Om te groeien, moet je juist dingen doen die je nog niet kunt, die je niet kent of die je spannend vindt. Daarvan ben ik overtuigd. En ik moet eerlijk zeggen dat ik wel kick op het gevoel van succes als het dan lukt. Daaruit haal ik energie.”

Als trainee is alles mogelijk. Het is net een snoepwinkel.

Mirte Verwer
Meer weten?
Meer weten?

Van strategisch advies tot pragmatische uitvoering, we helpen je wendbaar en geloofwaardig te zijn in je communicatie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)