Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Stephanie Fransen
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Stephanie Fransen: doelgerichte allrounder.

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben Stephanie Fransen, senior adviseur in het team Veranderen & Cultuur. Ik help organisaties om hun medewerkers mee te krijgen in reorganisaties, fusies en structuurwijzigingen of met het ontwikkelen van een nieuwe visie of strategie. Essentieel hierbij is om te weten hoe iedereen in de wedstrijd zit. Ik vind het super belangrijk om veel vragen te stellen en te luisteren naar wat er leeft in de organisatie. En om met elkaar in gesprek te gaan en vooral te blijven. Ik ben een allrounder als het gaat om communicatievraagstukken. Daarom werk ik ook voor opdrachtgevers die meer nodig hebben dan alleen advies over interne communicatievraagstukken.”   

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?
“Ik werk nu ruim een jaar bij Bex* en deed daarin al zoveel verschillende opdrachten. Maar als ik dan toch een voorbeeld moet geven, dan is het de opdracht voor de gemeente Beek. Deze Limburgse gemeente toonde het lef om ruim 500 Oekraïners te huisvesten in hun gemeente. Ik was vanaf het begin betrokken bij dit project om zowel de interne als externe communicatie in goede banen te leiden. Ik leerde daar veel, ontmoette fijne collega’s en zag mooie initiatieven ontstaan vanuit vrijwilligers, maatschappelijke organisaties en medewerkers van de gemeente. Ze stelden alles in het werk om deze mensen een veilige plek te geven, omdat het in hun eigen land niet meer veilig is. Echt hartverwarmend.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Vaak associëren mensen lef met ’nergens bang voor zijn’. Nou ik kan je zeggen, dat ben ik dus wel. Bang voor muizen en bang voor hoogtes. Ik weet niet of je het onder ’lef tonen’ kunt scharen, maar ik ben iemand die niet om de waarheid heen draait en zegt waar het op staat, ook bij opdrachtgevers. Ik neem geen blad voor de mond en geef mijn eerlijke mening. Dit is soms lastig voor mensen in mijn omgeving, maar ze weten wel wat ze aan me hebben.”

Ik ben iemand die niet om de waarheid heen draait en zegt waar het op staat. Opdrachtgevers weten wat ze aan mij hebben.

Stephanie Fransen
Meer weten?
Meer weten?

Wil je weten wat ons team voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)