Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Josine Kosman
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Josine Kosman: pragmatisch organisatietalent. 

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben senior projectmanager bij Bex*. Ik help onze opdrachtgevers bij en adviseer ze over allerlei communicatievraagstukken, zoals verandertrajecten, arbeidsmarktcommunicatie of de invoering van een nieuwe strategie. Ik ben betrokken vanaf het begin. Ik denk mee over hoe, wat en waarom en uiteindelijk ook over de uitvoering. De diversiteit aan opdrachtgevers en opdrachten maakt mijn werk zo leuk. Het is nooit hetzelfde, waardoor je niet in herhaling vervalt.” 

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“Onlangs rondde ik een mooi project af voor een groot familiebedrijf in Nederland. De complexiteit, de omvang en het enthousiasme van de opdrachtgever maakten de opdracht compleet. Het vuurtje in mij gaat altijd net iets harder branden als een project veel uitdagingen biedt. Hoe meer ballen in de lucht, hoe beter en scherper ik ben. Het ideale project voor mij lijkt onmogelijk te zijn in de uitvoering, maar door het geloof vanuit het team komt het toch in beweging. De kracht en drive die dan ontstaan bij ieder teamlid, vind ik fantastisch. Dat gevoel geeft energie en laat iedereen vliegen.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Door mijn enorme aanpakkersmentaliteit grijp ik iedere kans die ik krijg aan. In plaats van dat ik beren op de weg zie, zoek ik naar oplossingen. Onlangs ruilde ik mijn vertrouwde werkplek bij Bex* gedeeltelijk in voor een detachering van twee dagen per week bij een – voor mij nog onbekende – opdrachtgever. Laat mij dat maar ‘gewoon’ doen. Daar draai ik mijn hand niet voor om.”

Het vuurtje in mij gaat altijd net iets harder branden als een project veel uitdagingen biedt

Josine Kosman
Meer weten?
Meer weten?

Wil je weten wat ons team voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)