Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Mariëlle Rommerts
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Mariëlle Rommerts: multitaskende steun en toeverlaat.

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben Mariëlle en ik werk nu zo’n anderhalf jaar bij Bex*. Als receptioniste/ ondersteuner ben ik de eerste persoon waarmee gasten in contact komen. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen en een warm welkom te bieden. Ik plan tevens afspraken in voor mijn collega’s en ik verzorg de regelzaken rondom trainingen en bijeenkomsten. Ook ondersteun ik collega’s graag bij allerlei andere werkzaamheden. Die afwisseling maakt mijn functie juist zo leuk. Ik ben in mijn element als ik mensen kan ontzorgen.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“Gasten komen voor uiteenlopende redenen bij Bex*. Een kennismaking, een werksessie, een training. Ik ben de eerste persoon die ze ontmoeten. Zo vertelde een gast me laatst dat hij het spannend vond om een mediatraining te volgen. Dat geloof ik graag. Je wordt tenslotte uit je comfortzone gehaald en dat kan kwetsbaar voelen. Hoe mooi is het dan dat hij me toevertrouwde dat hij slecht had geslapen. En hoe geniet ik ervan dat ik hem gerust kon stellen. Dat hij in goede handen is bij mijn collega’s en dat hij aan het eind van de dag tevreden, trots en met een grote glimlach weer huiswaarts ging met allerlei nieuwe communicatieskills in zijn rugzak. Dat maakt me oprecht blij en trots.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Voor mijn gevoel heb ik in mijn functie niet veel lef nodig. Ik vind het wel mooi om te prikkelen in mijn omgang en communicatie met gasten, bijvoorbeeld met een kwinkslag. Er ontstaat dan een bepaalde ontspannenheid. Het is leuk om te zien hoe mensen daarop reageren. Ook houd ik in mijn functie meerdere ballen tegelijkertijd hoog. Dus misschien heb ik wel meer lef nodig dan ik denk 😊.”

Ik vind het heerlijk om mensen een warm welkom te bieden, ze te helpen of gerust te stellen.

Mariëlle Rommerts
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)