Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Elke van der Putten
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Elke van der Putten: veelzijdig adviseur met creatief inzicht. 

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Als senior adviseur van team Veranderen & Cultuur, ben ik betrokken bij hele uiteenlopende projecten. Ik geloof dat communicatie niet in één hokje te plaatsen is, en ik dus ook niet. Juist daarom geniet ik er zo van om namens Bex* met diverse organisaties aan tafel te zitten. Elk vraagstuk bekijk ik eerst analytisch, want een communicatieprobleem staat bijna nooit op zichzelf. En de oplossing dus ook niet.”

“Mijn brede ervaring in interne communicatie, verandertrajecten, marketing en PR-projecten helpt me altijd de juiste oplossing te vinden. Ik geniet van de veelzijdigheid en creativiteit van het vak en werk graag samen met andere specialisten.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“Ik begeleidde een bedrijf dat onderdeel werd van een andere organisatie. Dat betekende niet alleen een nieuwe manier van werken, maar een compleet nieuwe identiteit. Alles wat was, veranderde. Dingen waren niet langer vanzelfsprekend. Voor de medewerkers was dit een onzekere en spannende tijd. Verbinding is in zo’n ‘transitiefase’ belangrijker dan ooit en in dit betreffende bedrijf was dat voor het management gelukkig een no-brainer.”

“Ik ’reisde’ een paar maanden lang met het bedrijf ‘mee’ en zette verschillende communicatie-initiatieven op om die verbinding te vinden en te versterken. Een intensief en complex traject, waarvan mijn communicatiehart sneller ging kloppen. Zeker toen het bedrijf na een paar maanden weer stevig op koers was en ik met veel voldoening verder ging met een volgende opdracht."

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Voor mij zit lef hebben niet in hard roepen, vooroplopen of een groot podium pakken. Het gaat om vooruitgang. Als je verandering wilt, heb je lef nodig. Want vaak moet je tegen de stroom in. Ik doe dat vanuit mijn eerlijkheid en rust. Ik ben ervan overtuigd dat je, door dicht bij jezelf te blijven, het verst komt.”

Als je verandering wilt, heb je lef nodig. Want vaak moet je tegen de stroom in. Ik doe dat vanuit mijn eerlijkheid en rust.

Elke van der Putten
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)