Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: de gezichten van Bex*

Kirsten Bulterman
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Kirsten Bulterman: communicatieadviseur met een neusje voor PR.

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Met een grote glimlach stapte ik op 1 april 2023 het kantoor van Bex* binnen en begon ik aan mijn functie als communicatieadviseur in het team Reputatiemanagement. Ruim een jaar later wandel ik nog steeds iedere dag met diezelfde glimlach het pand binnen. Dat komt omdat bij Bex* geen dag hetzelfde is.”
 
“Als communicatieadviseur binnen het Reputatieteam ben ik vaak het verlengstuk van de communicatieafdeling bij onze opdrachtgevers. Als mensenmens doe ik hierbij wat ik het liefst doe: ik ben hun sparringpartner en adviseer ze in het bouwen, beschermen en versterken van de reputatie van hun organisatie. Daarnaast help ik onze opdrachtgevers met het vergroten van hun zichtbaarheid door een goed doordachte PR-strategie en door in te spelen op actualiteiten en kansen die zich voordoen in de media. Door voortdurend het nieuws en andere ontwikkelingen te monitoren, ben ik op de hoogte van het laatste nieuws. Daarnaast weet ik hoe er over mijn opdrachtgevers wordt geschreven. Kortom: ik bouw structureel aan de reputatie van onze opdrachtgevers.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“Bij Bex* werken we aan uiteenlopende opdrachten en mogen we mooie projecten voor onze opdrachtgevers realiseren. Het is lastig er eentje uit te kiezen die er met kop en schouders boven uitsteekt. De opdrachtgevers en opdrachten zijn namelijk ontzettend divers. Wat me iedere keer wel echt energie geeft, is wanneer ik bijvoorbeeld een door mij geschreven persbericht teruglees in de media. Sommige onderwerpen pitchen we ook bij journalisten. Het geeft een kick als dit resulteert in een interview met iemand van de betreffende organisatie. Die zichtbaarheid in verschillende media, daar doe je het samen voor.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“In de eerste week dat ik bij Bex* werkte, deed ik mee aan een workshop improvisatietheater. We voerden de gekste opdrachten uit: van het spelen van een sneeuwengel op de grond tot een vloekende overbuurvrouw. Nu moet je voor dit soort oefeningen al flink uit je comfortzone stappen, maar om dit in het bijzijn van je nieuwe collega’s te doen: daarvoor moest ik wel een paar keer diep ademhalen! Hoe bijzonder bleek het achteraf om dit júist met mijn nieuwe collega’s te ondernemen. Het ijs was direct gebroken. Ik voelde me na die middag echt onderdeel van het team.”

“Dat Bex* en haar medewerkers iedere keer de situatie creëren waarin je je veilig genoeg voelt om uit je comfortzone te stappen en lef te tonen, is heel bijzonder. Dat maakt dat je jezelf iedere dag weer uitdaagt om het beste uit jezelf te halen.”

Bij Bex* voel ik me veilig genoeg om uit mijn comfortzone te stappen, lef te tonen en iedere dag het beste uit mijzelf te halen

Kirsten Bulterman
Meer weten?
Meer weten?

Heeft jouw organisatie hulp nodig met het versterken van de PR- en mediastrategie. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)