Bex*vacatures werken in een bevlogen team * geen dag hetzelfde * leren, groeien, jezelf ontwikkelen * bekijk onze vacatures hier!
NL
EN
Crisis lijn (24/7)

Interview: De gezichten van Bex*

Christel Verbeek
Asterisk

Hallo, ik ben een Bex*er

In deze interviewreeks geven wij onze unieke en talentvolle collega’s letterlijk en figuurlijk een gezicht. Elke Bex*er beantwoordt dezelfde drie vragen. Veel leesplezier!

Maak kennis met Christel Verbeek: duizendpoot en taalfanaat. 

Wie ben je en wat doe je binnen Bex*?

“Ik ben nu bijna vijf jaar office manager bij Bex*. Een mega veelzijdige functie waarbij communicatie en het aanbrengen van structuur een belangrijke rol spelen. En dat dan op diverse fronten. Van het organiseren van evenementen, het onderhouden van de Bex*socials en -website, tot alles wat komt kijken bij officemanagement en managementondersteuning.”

Welke opdracht is jou het meest bijgebleven en waarom?

“De interne verbouwing van ons kantoor en de trainingsgang kwam praktisch op dag één van mijn start bij Bex* op mijn pad. Een groot project dat ruim een jaar duurde. Met veel steun en hulp van Monique Hendriks, Serge van Rooij en onze oprichter Noud Bex, had ik samen met mijn collega Rolf van Duijnhoven bijna een fulltime baan naast mijn eigen werk. Planningen en begrotingen maken en bijhouden, afspraken met diverse betrokkenen, voor dag en dauw uit de veren om bouwvakkers binnen te laten, collega’s intern verhuizen, interieur uitzoeken, de officiële opening organiseren, en ga zo maar door. We zijn heel trots op het eindresultaat. Daarvan genieten we nog elke dag.”

Bex*ers beweren dat zij lef hebben. Op welke manier toon jij lef?

“Ik ben niet zo’n ‘lef-girl’ die een übercoole presentatie, een training of een advies kan geven zoals mijn collega’s. Daar word ik diep ongelukkig van. Laat mij mezelf maar achter de schermen met een dosis lef vastbijten in een uitdaging. Maarrrrr… voel ik me ergens thuis, dan durf ik voor vertrouwd publiek wel een uitdaging aan te gaan. Zo presenteerde ik met mijn collega Marlon van den Besselaar tijdens Corona een online pubquiz voor onze Bex*ers. Maar dan heb ik wel een lolletje en een gemoedelijke sfeer nodig om uit mijn comfortzone te stappen.”

Laat mij mezelf maar achter de schermen met een dosis lef vastbijten in een uitdaging

Christel Verbeek
Nieuwsgierig naar Bex*?
Nieuwsgierig naar Bex*?

Wil je weten wat ons team voor jou of jouw bedrijf kan betekenen? Of lijkt het je leuk om een kijkje in de Bex*impact academy te nemen? Bel of mail mij gerust!

Asterisk
Vragen?

+31 (0)40 294 52 52
info@bexcommunicatie.nl

Piuslaan 70a
5614 CM  Eindhoven

Crisisondersteuning

Voor direct contact met een van onze crisisexperts. Ook buiten kantoortijden.

+31 (0)88 505 90 01  (24/7)